Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Kørende værksted

Vi kommer ud til dig og klare reparationen

Grundet regeringens tiltag tirsdag d. 17 marts, har vi lukket alle vores 3 butikker ned fra onsdag d. 18 marts midlertidigt.

Stadig klar til at hjælpe

Dog ved vi at folk stadig har brug for at få deres enheder repareret og i denne periode vil vi tilbyde en service hvor vi kommer ud til kunden og laver deres enheder i vores eget køretøj og derved mindsker kontakten. Vi tager alle forholdsregler meget alvorligt og telefonen bliver før og efter reparationen grundigt sprittet af.  Kvaliteten af reservedele er som den altid har været og vores garanti dækker præcis som den plejer. Denne service vil i denne omgang kun gælde i byer der har et OneRepair værksted, altså Horsens, Vejle og Skanderborg.

Reparations tid

Reparationstiden er den samme som den plejer. For iPhones tager det typisk 30-60 minutter alt efter reparationen og ved iPads 1-2 arbejdsdage. Ved Samsung og Huawei modeller skal vi stadig først have bestilt den reservedel hjem der skal skiftes.

Book en tid nu

I øjeblikket kører vi kun ud i byer hvor vi har fysiske butikker – Horsens – Vejle – Skanderborg. Nærtliggende byer hertil vil der også være mulighed for at få en tekniker ud til.

Information om enheden

Afsluttende oplysninger

Vi ringer dig op hurtigst muligt og aftaler et tidspunkt.
Ønsker du at tilkøbe et cover eller et produkt med fra vores hjemmeside kan du skrive oplysninger som navn og “Varenummer (SKU)” her.

Tlf.: +45 81 81 60 60

e-mail: info@onerepair.dk

 

Item added to cart.
0 items - 0.00 DKK