Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Skanderborg

En del af Skanderborg siden 2014

OneRepair slog i 2014 dørene op for vores første værksted i Skanderborg. Siden da er vi vokset lidt og rykket i større lokaler i Bloms.

Vores dygtige medarbejdere vil altid bestræbe sig på at reparere din telefon så hurtigt som muligt, så du kan komme videre i tilværelsen. Vi er udmærket klar over, at det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen uden sin smart phone eller tablet og derfor arbejder vi altid så hurtigt vi kan. I de fleste tilfælde vil vi heldigvis kunne klare det mest almindelige skader, såsom udskiftning af skærme på mobiltelefoner på 1 time – og tablets i løbet af én dag!
Vi glæder os til at hjælpe dig med din smart phone eller din tablet!

Skærmskift

Hos OneRepair i Bloms butikker Skanderborg kan vi skifte skærmen på din iPhone på 1 time. Ved et såkaldt skærmskift, er det ikke nødvendigt at bestille en tid. Man skal blot henvende sig på vores værksted eller et af vores andre værksteder.

Dårligt Batteri?

Har din iPhone svært ved at holde strøm i mere end et par timer, kan det meget vel tyde på, at batteriet er ved at være fladt og gammelt. Du kan selv tjekke telefonenes egen vurdering af batteriet ved at følge vores guide HER. Et batteriskift tager 30 min hos OneRepair i Skanderborg, og så er du videre igen.  Som med et skærmskifte er det ikke nødvendigt at bestille tid, men blot henvende sig på et af vores 3 værksteder.

Yderligere reparationer

Hvis det er telefonens kamera, højtaler eller lade indgang, der driller, kan du også altid komme ind forbi et af vores værksteder. Vi tager altid din iPhone ind med det samme, og langt de fleste opgaver kan klares på 1 time eller mindre. Hvis du har en opgave, som du er i tvivl om, kan du finde vores priser samt reparationstider ved at finde din iPhone model på siden HER. Kan du ikke finde en reparation eller har du spørgsmål til forløbet eller noget andet er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail Skanderborg@onerepair.dk eller ringe til vores værksted på +4581816060

Skærmskift

Hvis din skærm på din iPad er gået i stykker, kan du altid komme forbi et af vores værksted i Skanderborg og få skiftet skærmen. Reparationen tager ca. 1 arbejdsdag og bliver udført på vores værksted i Skanderborg af vores dygtige personale. Som udgangspunkt er det i langt i de fleste tilfælde touch glasset, der skal skiftes på enheden. Priserne kan variere meget på alt efter, hvilken model der er tale om. Priserne kan findes HER.

Batteri og andre opgaver

Alle andre opgaver på iPads tager ligesom skærmskift 1 arbejdsdag at lave. Om det er et batteriskift, højtaler, WI-FI antennen eller noget helt andet, kan du altid komme forbi vores Skanderborg værksted til et gratis uforpligtende tjek af enheden og få en vurdering af sagen.

Skærmskift og yderligere reparationer

Det er nødvendigt at bestille de fleste reservedele hjem, når det gælder en lang række Samsung og Huawei modeller. Det er muligt at finde de fleste priser på skærmskift til Samsung HER og på Huawei HER. Ønsker du at få lavet en af disse mærker, vil det være nødvendig at ringe til den afdeling, som du ønsker at få lavet din telefon hos og aftale en tid. Hermed sikre vi, at reservedelen er på værkstedet når din mobil eller tablet skal laves. Når vi først har reservedelen, tager reparationen oftest ikke mere end 1-2 timer.

Kontakt Oplysninger:

OneRepair ApS
CVR: 34625808
Adelgade 61
8660 Skanderborg
Tlf. 81 81 60 60
Email: skanderborg@onerepair.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
1. Søndag: 10:00 – 16:00
Helligdage: LUKKET

Derfor skal du vælge OneRepair

✓ Professionelle værksteder
✓ Hurtige reparationer
✓ Kvalitets reservedele
✓ Fornuftige priser
✓ Værksteder i Horsens, Vejle og Skanderborg.