Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Vejles mobilreparatør siden 2013

Siden 2013 har OneRepair kunne hjælpe Vejlenserne med at reparere deres mobiltelefoner og tablets. I dag ligger vi i Bryggen og så du kan handle ind mens du venter på at vi reparerer din enhed.

Vi samarbejder med Vejle kommune og har firmaaftaler med over 300 firmaer.

Vores dygtige medarbejdere vil altid bestræbe sig på at reparere din telefon så hurtigt som muligt, så du kan komme videre i tilværelsen. Vi er udmærket klar over, at det kan være svært at få hverdagen til at hænge sammen uden sin smart phone eller tablet og derfor arbejder vi altid så hurtigt vi kan. I de fleste tilfælde vil vi heldigvis kunne klare det mest almindelige skader, såsom udskiftning af skærme på mobiltelefoner i løbet af 1 time og tablets på én dag!
Vi glæder os til at hjælpe dig med din smartphone eller din tablet!

Skærmskift

Hos OneRepair i Bryggen Vejle kan vi skifte skærmen på din iPhone på 1 time. Ved et såkaldt skærmskift, er det ikke nødvendigt at bestille en tid. Man skal blot henvende nede på vores værksted i Vejle eller en af vores 2 andre værksteder.

Dårligt Batteri?

Har din iPhone svært ved at holde strøm i mere end et par timer, kan det meget vel tyde på, at batteriet er ved at være fladt og gammelt. Du kan selv tjekke telefonenes egen vurdering af batteriet ved at følge vores guide HER. Et batteriskift tager 30 min hos OneRepair Vejle, og så er du videre igen.  Som med et skærmskifte er det ikke nødvendigt at bestille tid, men blot henvende sig på et af vores 3 værksteder.

Yderligere reparationer

Hvis det er telefonens kamera, højtaler eller lade indgang, der driller, kan du også altid komme ind forbi et af vores værksteder. Vi tager altid din iPhone ind med det samme, og langt de fleste opgaver kan klares på 1 time eller mindre. Hvis du har en opgave, som du er i tvivl om, kan du finde vores priser samt reparationstider ved at finde din iPhone model på siden HER. Kan du ikke finde en reparation eller har du spørgsmål til forløbet eller noget andet er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail Vejle@onerepair.dk eller ringe til vores værksteder på +4581816060

Skærmskift

Hvis din skærm på din iPad er gået i stykker, kan du altid komme forbi et af vores værksted i Vejle og få skiftet skærmen. Reparationen tager ca. 1 arbejdsdag og bliver lavet på vores værksted i Vejle. Som udgangspunkt er det i langt i de fleste tilfælde touch glasset, der skal skiftes på enheden. Priserne kan variere meget på alt efter, hvilken model der er tale om. Priserne kan findes HER.

Batteri og andre opgaver

Alle andre opgaver på iPads tager ligesom skærmskift 1 arbejdsdag at lave. Om det er et batteriskift, højtaler, WI-FI antennen eller noget helt andet, kan du altid komme forbi til et gratis uforpligtende tjek af enheden og få en vurdering af sagen.

Skærmskift og yderligere reparationer

Det er nødvendigt at bestille de fleste reservedele hjem, når det gælder en lang række Samsung og Huawei modeller. Det er muligt at finde de fleste priser på skærmskift til Samsung HER og på Huawei HER. Ønsker du at få lavet en af disse mærker, vil det være nødvendig at ringe til den afdeling, som du ønsker at få lavet din telefon hos og aftale en tid. Hermed sikre vi, at reservedelen er på værkstedet når din mobil eller tablet skal laves. Når vi først har reservedelen, tager reparationen oftest ikke mere end 1-2 timer.

Kontakt Oplysninger:

OneRepair ApS
CVR: 34625808
Søndertorv 2, Bryggen
7100 Vejle
Tlf. 81 81 60 60
Email: vejle@onerepair.dk

Åbningstider 

Mandag – Fredag: 10:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: 10:00 – 16:00
Helligdage: LUKKET

Derfor skal du vælge OneRepair

✓ Professionelle værksteder
✓ Hurtige reparationer
✓ Kvalitets reservedele
✓ Fornuftige priser
✓ Værksteder i Horsens, og Vejle

Mobil- og iPhone reparation i Vejle: hurtig og effektiv service

Siden 2013 har OneRepair været den foretrukne mobilreparatør for Vejlensere, og vi har siden da repareret et utal af mobiltelefoner og tablets. Vi er strategisk placeret i Bryggen, så du kan få ordnet dine ærinder, mens vi tager os af din enhed.

Vores erfarne teknikere stræber altid efter at yde den bedste service og få din mobil tilbage i drift hurtigst muligt. Vi forstår, hvor afgørende din smartphone eller tablet er for din dagligdag, og derfor gør vi vores bedste for at minimere din ventetid. De fleste reparationer, herunder skærmskift på mobiltelefoner, kan vi klare på under en time, mens tablets ofte kan være færdige inden for en dag.

Reparation af iPhone i Vejle

Hos OneRepair i Bryggen, Vejle, tilbyder vi hurtige og pålidelige reparationer af iPhones. Har du fået en ødelagt skærm, kan vi typisk udskifte den på en time uden forudgående tidsbestilling. Du skal blot møde op i vores værksted.

Har din iPhone problemer med batteriet, der ikke holder strøm, kan vi også hjælpe. Et batteriskift tager kun 30 minutter, og du behøver ikke at bestille tid. Kom forbi et af vores tre værksteder, og vi sørger for, at din telefon er klar til brug igen på ingen tid.

Yderligere reparationer i Vejle

Vi håndterer også andre reparationer som problemer med kamera, højttaler eller ladeindgang. De fleste af disse opgaver kan vi klare på under en time. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du altid kontakte os via e-mail på Vejle@onerepair.dk eller ringe på +4581816060.