Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

iPad

Filtrer efter Producent
Type cover
Filtrer efter Model
Filtrer efter pris

Covers til iPad

iPad, iPad Air, iPad Mini og iPad Pro. Alle tablets der er udsat for lidt af hver i en travl hverdag. Den større skærm på en iPad gør den langt mere udsat for at skulle få en flænge i touch glasset skulle den blive tabt eller fået et hårdt pres. Et cover giver din iPad mere beskyttelse på kanterne og nogle beskytter skærmen når den ikke er i brug.

Stander til at se video

Mange af vores covers kan ændres så de kan bruges som en stander til at se video eller film på så du ikke selv skal sidde med den. En iPad er perfekt at se film og videoer på, så en stander gør den let at sætte på bordet

30 dages returret

Vi har hele 30 dages returret på alt vores tilbehør. Vi ved hvor svært det kan være at finde det rigtige iPad cover der passer til dine behov, og ved at det ikke altid er det rigtige cover man får bestilt. Det vil sige at hvis det iPad etui eller cover ikke passer til din enhed, eller du fortryder købet, kan du sende det tilbage til os og vi vil returnere dine penge.

E-mærket

Hos OneRepair vil vi altid forsøge at få vores kunder til at føle sig så trygge som muligt. Vi er derfor medlem af E-mærket. E-mærket giver dig sikkerhed da de har gennemtestet vores webshop og sikret sig at alt er som det skal være lige fra betaling og at den korrekte ordre når frem. De tilbyder desuden “Køberbeskyttelse” på op til 10.000kr kr.

Item added to cart.
0 items - 0.00 DKK