Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

iPhone 7/8 og SE20 – 3D Beskyttelsesglas

199.00 DKK

Fullsize 3D Beskyttelsesglas til iPhone 7, iPhone 8 & iPhone SE 2020

Ryd

Subtotal:

Tilkøb:

Total:

Beskrivelse

Panserglas til iPhone 7/8 og iPhone SE2020

Fullsize beskyttelsesglas til iPhone 7, iPhone 8 og iPhone SE2020. Dette panserglas går helt ud til kanten af telefonen så glasset går mere i et med telefonen. Med et fullsize beskyttelsesglas undgår du den tydelige kant der opstår ved almindelige beskyttelsesglas som ikke går helt ud til telefonens kant. Beskyttelsesglasset fås med både sort og hvid kant til iPhone 7 & iPhone 8. Til iPhone SE2020 har vi kun en med sort kant da det er den eneste farve skærm man kan få denne model i.

Mere ind 8 års erfaring

OneRepair har mange års erfaring hvad angår mobil og tablet reparationer og har haft massere erfaring med beskyttelsesglas i alle former. Vi har valgt selv at producere vores egne glas som vi selv kan stå inde for. Vores beskyttelsesglas er lige til at pakke ud og installere og kræver ikke specielle værktøjer eller erfaring.

 

Hvorfor er det en god ide med et beskyttelsesglas?

Det er altid en god ide at beskytte sin telefon med slag og skrammer. Din iPhone bliver udsat for lidt af hvert i løbet af hverdagens strabadser og din telefons skærm kan blive ridset eller gå i stykker. Et beskyttelsesglas tager ridserne og i nogle tilfælde redder skærmen fra at gå i stykker og kan skiftes igen.

Yderligere information

Farve

,

Passer til

Enheds Mærke

Levering 🚚

2-3 hverdage

iPhone 7/8 og SE20 – 3D Beskyttelsesglas
199.00 DKK