Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Hvad betyder de forskellige skærm kvaliteter?

Her kan du læse om hvad de forskellige skærm kvaliteter har til forskel, og betyder.

LCD Kvalitet

LCD er en lidt ældre skærm teknologi, der blev brugt meget til mobiler før i tiden. Senere hen er LCD skærme blevet udskiftet til OLED der har flere forskellige fordele. Dog er der stadig mange ældre telefoner der bruger LCD, og der er også billigere skærm skift alternativer der bruger LCD fremfor OLED på telefoner der originalt vil bruge OLED.

LCD er en billigere teknologi, hvilket er grundet til vi tilbyder skærmskift med LCD og OLED, da alle ikke ønsker at ofre flere penge end nødvendigt. Fordelen ved LCD er at den er billigere, dog er den både værre til at vise sorte og mørke farver, og så kan den ikke blive ligeså lys som dens alternativer. Desuden kan både farverne og billedet forringes i forhånd til hvilken vinkel man ser på skærmen fra.

På markedet er der en kæmpe forskel på kvaliteter af LCD skærme, og vi stræber os efter at bruge de bedste reservedele så du kan få den bedste oplevelse med din nye skærm.

OLED Kvalitet

OLED er en dyre men bedre teknologi fremfor LCD. Det er den skærm alle flagship telefoner bruger nu, og OLED er også ved at tage fart i TV industrien, da farvene på OLED er langt bedre. Da de nyeste telefoner bruge denne teknologi, vil det tætteste på original kvalitet være en OLED skærm, og er derfor også den type skærm vi anbefaler, hvis du vil have det bedste ud af din nye skærm.

OLED har den styrke at den individuelt kan lyse pixels, hvilket betyder at når skærmen skal vise sort farve, vil området der skal være sort, slet ikke lyses op. Derudover har OLED skærme heller ikke nogle problemer med at billedet eller farverne forringes uanset hvilken vinkel man ser på skærmen fra. Farverne er desuden også markant bedre end LCD skærmene, og er derfor ligenu den bedste skærm teknologi at bruge i mobiletelefoner.

Selvom OLED er bedre end LCD skærme, er der stadig kæmpe forskel på kvaliteter af OLED skærme på markedet. Derfor stræber vi os efter at bruge de bedste reservedele på markedet, så du kan få den bedste oplevelse med din nye skærm.

Bemærk venligst, uanset hvilken skærm kvalitet du vælger med dit skærm skift, vil der på de nyere iPhones vises en besked der påpeger at telefonen ikke kan verificere at skærmen er en original reservedel. Du kan læse mere om det i vores handelsbetingelser her.