Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

iPad reparation der er til at betale

Er du på udkig efter billig iPad reparation hos et professionelt værksted med hurtig leveringtid og brug af markedets bedste reservedele, så er OneRepair den helt rette løsning for dig. Her er der ingen uoverskuelige procedurer og ventelister.

Vi tilbyder en hurtig og effektiv reparation af iPad på blot 1 hverdag til priser så alle kan være med.

Du kan søge efter din iPads modelnummer her under. Det kan findes bag på din iPad med småt. Modelnavnet består af “A” efterfuldt af 4 cifre. Ex. A1475, A1567.

iPad

iPad Pro

iPad Air

iPad Mini

Vores pålidelige og professionelle servicefolk er ikke alene hurtige og fingerfærdige i en grad, så du vil blive glædeligt overrasket – vi sikrer dig også reparation med markedets bedste reservedele og stor diskretion i forhold til dine data.

Reparation af iPad skærm

Når det gælder iPad reparation med udskiftning af skærm, så sørger vi naturligvis for at udskifte din skærm indenfor en kort og overskuelig tid. Vores tidsramme er som oftest reparation indenfor 1 dag.

Derfor får du:

Hurtig og effektiv udskiftning af skærm
Dermed kan du på ingen tid få din tablet eller iPad tilbage, da vi ved, at den er svær at undvære. Vores mangeårige erfaring på området sikrer dig professionel håndtering af din enhed.

iPad reparation med markedets bedste reservedele

Uanset om vi skifter din skærm eller foretager anden form for iPad reparation, så sørger vi for bruge markedets bedste reservedele. Vi sætter en stor ære i professionel service og kvalitets-reservedele.

Et af vores mål er at være blandt de absolut billigste indenfor reparation af alle former for iPads og smartphones. Derfor finder du også altid billige priser, når du handler hos OneRepair. Vi har skruet ned for priserne, men op for kvaliteten og den altid gode service. Vi ved, at det kan være svært at undvære din enhed, hvorfor er hurtighed og effektivitet blandt vores absolutte specialer.

Også flere former for smartphones tilbyder vi reparation på. Vi tilbyder værksteder i såvel Horsens og Vejle og tilbyder konkurrencedygtige priser til såvel private som virksomheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi foretager alt i reparation af mærker som: Samsung, Apple m.m. Er dit mærke ikke at finde på listen, så kontakt os alligevel – vi foretager alt i reparationer på mange forskellige former for mærker – vi er sikre på, at vi sammen kan finde den løsning, der matcher bedst muligt til dig og din økonomi.

Tavshedspligt er en selvfølge, når du handler hos OneRepair. Vi anbefaler dig altid at tage en back-up af dine data, inden du indleverer din enhed på et af vores værksteder. Vi forsøger på bedst mulige måde at bevare alle de data, der findes på din enhed, men kan ikke garantere eventuelle tab af data under reparationen. Vi har bruge for din adgangskode ved, udskiftning af højtaler, udskiftning af microfon, Udskiftning af kamera

Dette er en nødvendighed for at vores serviceteknikere kan tilgå din enhed og udskifte de udvalgte reservedele og derefter tjekke om den udskiftede reservedel er funktionsdygtig.

Da vi til hver en tid står stolt ved vores faglige kunnen og brug af professionelle materialer i høj kvalitet, så yder vi også garanti. Vi giver dig hele 12 måneders garanti, når du har fået udskiftet reservedele hos os – det er en del af vores altid gode service.

Du bliver naturligvis altid mødt med sikker og professionel ind- og udlevering af din enhed, når du handler på et af vores værksteder. Vi ved, at din enhed er vigtig for dig, derfor sikrer vores indleverings-seddel, der altid følger din enhed, at det kun er dig og ingen andre, der får udleveret din enhed.

Hurtig reparation, originale reservedele, professionel håndtering af din enhed og små priser – det er en del af den altid gode service, når du handler hos OneRepair.

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud – vi vil gerne være din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder reparation af smartphone og tablets.