Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Om os

OneRepair er en familiedrevet virksomhed, som blev etableret i oktober 2012. Horsens var den første by, som blev introduceret til OneRepairs værksted. Efter en god start fulgte Vejle og Skanderborg trop. I dag har vi 3 veldrevne, flotte og professionelle butikker/værksteder, som alle er placeret i byernes moderne og centrale indkøbscentre.

I alle de år OneRepair har eksisteret, har vi forsøgt at blive folks foretrukne reparatør af smartphones og tablets. Og den vision er vi godt på vej til at opnå. I erhvervslivet har vi over 500 samarbejdspartnere og flere tusinde private kunder har valgt at benytte os som deres smartphoneværksted i løbet af årene.

Som udgangspunkt fokuserer vi på mærkerne AppleSamsung og Huawei, da disse mærker udgør majoriteten af danskernes smartphones.

Vi følger med

Som mange andre virksomheder, så følger vi også med i tidens tendenser. Det har resulteret i, at vi lægger et større og større fokus på, at folk skal have mulighed for at købe tilbehør til deres telefoner og iPads. I den seneste tid er vi især gået ind i markedet, der byder på højtalereheadsets og gadgets.

Vi er hele tiden opmærksomme på, hvad der rør sig rundt omkring på det elektroniske marked, og derfor er vi en meget dynamisk og initiativrig virksomhed. Dette kan også afspejles i vores relativt unge team, som man til dagligt kan møde i alle vores tre butikker i henholdsvis Horsens, Vejle og Skanderborg.

 

Reservedele

Vi bestræber os evigt og altid på at benytte den højeste reservedelskvalitet ved alle reparationer. Når du får repareret din Huawei- og Samsung-telefon, så vil det altid være med 100% originale reservedele. Dog forholder det sig anerledes, når man skal reparere iPhones og iPads. Apple er ikke samarbejdsvillige, når det kommer til deres reservedele. Det betyder i praksis, at ingen uautoriserede værksteder kan benytte sig af originale Apple-reservedele. For at kunne benytte sig af originale Apple-reservedele skal man gennemgå en større omvæltning af sin virksomhedsstruktur – for på den måde at blive autoriseret Apple-værksted. Vores erfaring siger os, at en sådan omvæltning ikke kan betale sig for os, da vi i forvejen har adgang til markedets bedste og mest eftertragtede reservedele.

Disse reservedele sikre dig en identisk brugeroplevelse til den oplevelse du vil få ved en original Apple-reservedel.

Item added to cart.
0 items - 0.00 DKK