Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Horsens

I Horsens siden 2012

Det først OneRepair værksted åbnede i Horsens tilbage i 2012 og er siden vokset til Vejle. I dag ligger vores butik i bytorv Horsens hvor vi kan lave din telefon mens du handler ind eller shopper.

Er du træt af at vente flere uger på at din smartphone eller tablet bliver repareret? Så er OneRepair løsningen for dig. Vi reparerer din smartphone på timebasis og din tablet inden for to døgn.

Vores teknikere gør deres bedste for at udbedre skader eller fejl hurtigst muligt på defekte smartphones og tablets. De fleste reparationer på smartphones vil ligge fra 30 min – 2 timer alt efter skadens omfang. På grund af vores reservedeles høje kvalitet yder vi 12 måneders garanti

Skærmskift

Hos OneRepair i Bytorv Horsens kan vi skifte skærmen på din iPhone på 1 time. Ved et såkaldt skærmskift, er det ikke nødvendigt at bestille en tid. Man skal blot henvende sig på vores værksted i Bytorv Horsens eller et af vores andre værksteder.

Dårligt Batteri?

Har din iPhone svært ved at holde strøm i mere end et par timer, kan det meget vel tyde på, at batteriet er ved at være fladt og gammelt. Du kan selv tjekke telefonenes egen vurdering af batteriet ved at følge vores guide HER. Et batteriskift tager 30 min hos OneRepair, og så er du videre igen.  Som med et skærmskifte er det ikke nødvendigt at bestille tid, men blot henvende sig på vores værksted i Horsens.

Yderligere reparationer

Hvis det er telefonens kamera, højtaler eller lade indgang, der driller, kan du også altid komme ind forbi et af vores værksteder. Vi tager altid din iPhone ind med det samme, og langt de fleste opgaver kan klares på 1 time eller mindre. Hvis du har en opgave, som du er i tvivl om, kan du finde vores priser samt reparationstider ved at finde din iPhone model på siden HER. Kan du ikke finde en reparation eller har du spørgsmål til forløbet eller noget andet er du altid velkommen til at skrive til os på e-mail Horsens@onerepair.dk eller ringe til vores værksteder på +4581816060

Skærmskift

Hvis din skærm på din iPad er gået i stykker, kan du altid komme forbi et af vores værksteder og få skiftet skærmen. Reparationen tager ca. 1 arbejdsdag. Som udgangspunkt er det i langt i de fleste tilfælde touch glasset, der skal skiftes på enheden. Priserne kan variere meget på alt efter, hvilken model der er tale om. Priserne kan findes HER.

Batteri og andre opgaver

Alle andre opgaver på iPads tager ligesom skærmskift 1 arbejdsdag at lave. Om det er et batteriskift, højtaler, WI-FI antennen eller noget helt andet, kan du altid komme forbi til et gratis uforpligtende tjek af enheden og få en vurdering af sagen.

Skærmskift og yderligere reparationer

Det er nødvendigt at bestille de fleste reservedele hjem, når det gælder en lang række Samsung og Huawei modeller. Det er muligt at finde de fleste priser på skærmskift til Samsung HER og på Huawei HER. Ønsker du at få lavet en af disse mærker, vil det være nødvendig at ringe til den afdeling, som du ønsker at få lavet din telefon hos og aftale en tid. Hermed sikre vi, at reservedelen er på værkstedet når din mobil eller tablet skal laves. Når vi først har reservedelen, tager reparationen oftest ikke mere end 1-2 timer.

Kontakt Oplysninger:

OneRepair ApS
CVR: 34625808
Søndergade 14, Bytorv Horsens
8700 Horsens
Tlf. 81 81 60 60
Email: horsens@onerepair.dk

Åbningstider

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
1. Søndag: 10:00 – 16:00
Helligdage: LUKKET

Derfor skal du vælge OneRepair

✓ Professionelle værksteder
✓ Hurtige reparationer
✓ Kvalitets reservedele
✓ Fornuftige priser
✓ Værksteder i Horsens og Vejle