Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Reparationer

I alle vores butikker har vi kompetente og informative teknikker siddende, som har den fornødne viden omkring alt, hvad der rør sig inden for smartphone-reparationer.

Hvadenten du har problemer med fysiske dele på din telefon, såsom frontskærm, batteri, oplader-indgangen, eller om det er softwarefejl, så har vores teknikkere oplevet det meste, og derfor besidder de alle de nødvendige kompetencer for at hjælpe dig.

 

Langt de fleste reparationer bliver udført på timebasis. Og for at gøre godt bedre, så behøver man ikke bestille en tid, når man vil have repareret sin iPhone – vi har nemlig Walk-In-Service. Det betyder, at du uden tidsbestilling kan komme forbi en af vores butikker og få din iPhone lavet fra time til time.

 

Dog forholder det sig lidt anerledes, når det kommer til Samsung, Nokia og Huawei. Disse telefoner kræver special-bestilte reservedele, da vi udelukkende bruger originale reservedele til disse mobilfabrikanter. Typisk modtager vi disse reservedele indenfor én uge – reparationstiden er stadig på timebasis.

VÆLG MÆRKE DU ØNSKER AT FÅ REPARERET:

35% Rabat
20% Rabat
30% Rabat
20% Rabat
25% Rabat
20% Rabat
25% Rabat
30% Rabat
20% Rabat
20% Rabat
20% Rabat
50% Rabat
Grib chancen for halv pris!
Indtast dine oplysninger og spin hjulet!
Regler ved tilmelding:
  • 1 spil pr tilmelding.
  • Den vundne rabat kan anvendes i 24 timer.
  • Brugere der snyder, får ingen gevinst.
  • Ved deltagelse giver du lov til vi sender dig gode tilbud.
  • Vundne rabatter kan kun bruges på online shoppen.