Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Reparationer

VÆLG MÆRKE DU ØNSKER AT FÅ REPARERET:

I alle vores butikker har vi kompetente og informative teknikker siddende, som har den fornødne viden omkring alt, hvad der rør sig inden for smartphone-reparationer.

Hvadenten du har problemer med fysiske dele på din telefon, såsom frontskærm, batteri, oplader-indgangen, eller om det er softwarefejl, så har vores teknikkere oplevet det meste, og derfor besidder de alle de nødvendige kompetencer for at hjælpe dig.

 

Langt de fleste reparationer bliver udført på timebasis. Og for at gøre godt bedre, så behøver man ikke bestille en tid, når man vil have repareret sin iPhone – vi har nemlig Walk-In-Service. Det betyder, at du uden tidsbestilling kan komme forbi en af vores butikker og få din iPhone lavet fra time til time.

 

Dog forholder det sig lidt anerledes, når det kommer til Samsung, Nokia og Huawei. Disse telefoner kræver special-bestilte reservedele, da vi udelukkende bruger originale reservedele til disse mobilfabrikanter. Typisk modtager vi disse reservedele indenfor én uge – reparationstiden er stadig på timebasis.