Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

Vælg din iPhone model

Er du i tvivl om hvad forskellige skærm kvaliteter har til forskel? Læs mere om det her.

Hos Onerepair tilbyder vi:

  • Reparation på timebasis
  • Markedets bedste reservedele
  • Professionel håndtering af din enhed
  • Billige priser
  • Værksted i både Horsens og Vejle

Det har aldrig været hurtigere og billigere at få repareret smartphones eller tablets. Vores service er professionel og upåklagelig ned til mindste detalje. Vi sørger naturligvis for originale reservedele, og er disse ikke tilgængelige, så sikrer vi dig reservedele i samme høje kvalitet.

Ny iPhone skærm i en fart

Vi ved, hvor vigtigt din telefon eller din tablet er for din hverdag – derfor får du altid hurtig service, når du handler hos OneRepair. Vi byder på professionel håndtering af din enhed og tilbyder:

  • Reparation af iPhone eller smart phone indenfor 30 minutter til 2 timer – afhængig af skadens omfang
  • Reparation af tablet indenfor 2 døgn

Her kommer du ikke til at vente flere uger på en simpel reparation. Vi giver dig hurtig og effektiv iPhone reparation og så tilmed til favorable priser.

iPhone reservedele til små priser

Har du en ødelagt iPhone skærm? Et af vores mål, ud over hurtig og effektiv iPhone reparation og reparation af tablets og smart phones, er at tilbyde dig små priser. Vi tilbyder derfor:

  • Konkurrencedygtige priser til såvel private som virksomheder

Vi gør det let for dig at få din enhed repareret. Ingen besværlig procedurer eller ventelister. Her får du professionel service, der tilmed ydes i en fart med ordenlige reservedele med 12 måneders garanti på reparationen.

Lad OneRepair være din foretrukne samarbejdspartner, når det gælder iPhone reparation og iPhone reservedele samt reparation af tablets, smartphones og iPads. Vi sørger for hurtig og effektiv reparation af telefoner, imens du venter i vores hyggelige butik.

Alle vores serviceteknikere er naturligvis underlagt tavshedspligt ligesom vi på bedste vis forsøger at sikre dine data bedst muligt under reparationen.

Vi tilbyder iPhone reservedele og reparation af smartphones. Kontakt os for et uforpligtende tilbud – vi er sikre på, at vi sammen kan finde en hurtig og effektiv løsning til dig.