Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

HUAWEI PROBLEMER

Problemer med din Huawei:

Huawei er stadig en ny spiller på markedet sammenlignet med andre producenter som Samsung og Apple. Dog er deres markedsandel vokset hurtigt og er i dag en af de mest populære mærker i Danmark.

Eftersom Huawei er en relativ ny spiller på smartphonemarkedet, er det svært at finde gentagende problemstillinger med lige nøjagtig denne producent.

Primært udfører vi de mest gængse reparationer på Huawei-telefonerne, såsom skærmreparationer, bagglasreparationer, batterireparationer og diverse softwarefejl.

Dog begrænser vi os ikke udelukkende til disse typer af reparationer. Hvis du oplever et helt andet problem end de føromtalte, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Så kan vi vurdere, og undersøge om vi kan hjælpe dig med lige nøjagtigt dit problem.

Huawei kræver special-bestilte reservedele, da vi udelukkende bruger originale reservedele til denne mobilfabrikant. Typisk modtager vi disse reservedele indenfor én uge – reparationstiden er stadig på timebasis.

Er din model ikke i vores prisliste? Ring ind til en af vores afdelinger på +4581816060 og hør om det er en model vi kan skaffe reservedel hjem til. Eller kom ind i en af vores 3 butikker og hør.