Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

iPhone Covers

iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro Max Covers
iPhone 12
iPhone 12/12 Pro Covers
iPhone 12 Mini
iPhone 12 Mini Covers
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max Covers
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Covers
iPhone 11
iPhone 11 Covers
iPhone XR
iPhone XR Covers
iPhone XS Max
iPhone XS Max Covers
iPhone XS
iPhone X/XS Covers
iPhone 8 Plus
iPhone 7/8 Plus Covers
iPhone 8
iPhone 7/8/SE(20) Covers
iPhone 6S Plus
iPhone 6/6S Plus Covers
iPhone 6S
iPhone 6/6S Covers
iPhone 5s
iPhone 5/5S/SE Covers

Gå på opdagelse her

Find et cover der beskytter din iPhone

Vi har i OneRepair repareret iPhone i snart 10 år og ved derfor hvor udsat din iPhone er i en travlt hverdag. Et iPhone cover beskytter din iPhone mod de fleste slag og tæsk den modtager. Vores iPhone covers beskytter kanterne og bagsiden mod ridser og kan redde din iPhone skulle den blive tabt på en af kanterne. Vores iPhone cases, covers, etuier eller hvad man kalder dem afsendes fra vore danske lager alle hverdage og kan forventes at blive modtaget efter 2-3 hverdage.

Unikke og sjove designs til klassiske covers 

Med en lang historie inden for iPhone reparatør har vi samlet en lang række forskellige iPhone covers i sjove og specielle designs. Svampebob, Frozen, Spiderman og Batman til Friends, Harry Potter og Star Wars. Med tiden har vi fået et udvalg der gerne skulle kunne finde et cover til alle vores kunder. Fodbold covers til iPhones og Pokemon til helt klassiske sort, hvis eller transparente gummi covers.

Drop pungen og samle den i et flipcover

iPhone, nøgler og pung. Pladsen i lommen eller tasken er begrænset, og med vores flipcovers til iPhone kan dine kort blive samlet i omkring din telefon og du kan slippe for at bære rundt på både telefon og pung. Vores flipcovers har plads til 2-3 kort. Et flipcover beskytter desuden din iPhone skærm fra ridser og slag den kan modtage i lommen eller tasken.