Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

iPhone Problemer

Mange års erfaring

I alle vores butikker har vi kompetente og informative teknikker siddende, som har den fornødne viden omkring alt, hvad der rør sig inden for smartphone-reparationer.

Hvad enten du har problemer med fysiske dele på din telefon, såsom frontskærm, batteri, oplader-indgangen, eller om det er softwarefejl, så har vores teknikkere oplevet det meste, og derfor besidder de alle de nødvendige kompetencer for at hjælpe dig.

Langt de fleste reparationer bliver udført på timebasis. Og for at gøre godt bedre, så behøver man ikke bestille en tid, når man vil have repareret sin iPhone – vi har nemlig Walk-In-Service. Det betyder, at du uden tidsbestilling kan komme forbi en af vores butikker og få din iPhone lavet fra time til time.

På iPhones er det muligt at udskifte et hav af forskellige reservedele. Det er alt fra batteri, skærm og kamera til wifi-modul, opladerport og powerknap. Langt flere typer reparationer er tilgængelige hvis du går ind på vores reparations-side. Her kan du finde specifikke modeller, priser og opnå samlerabat ved flere reparationer.

De mest typiske reparationer på iPhones er skærmskift, batteriskift, udskiftning af ørehøjtaler og bundstik. Derfor har vi altid disse og mange andre reservedele på lager i alle vore butikker.

Problemer med iPhone

Er skærmen gået i stykker?

En ødelagt iPhone skærm er en af de mest almindelige skader der kan opstå. Hvis din iPhones skærm er gået delvis eller helt i sort, er det i mange tilfælde heldigvis bare telefonens display der skal skiftes. OneRepair kan hjælpe dig hurtigt videre på 1 time. Hvis du er i tvivl om det er skærm eller telefonen der er død kan du altid komme forbi et af vores 3 værksteder og få den undersøgt.

iPhone batteri kapacitet i system

Batteri

Én af de problemstillinger hos iPhones vi støder allermest på er deres batterier. Kunne du tænke dig at vide lidt mere om, hvordan du tjekker din telefons batteritilstand, så tryk herunder.

 

Defekt ladechip (Tristar/Hydra)

Det er ikke altid batteriet, som er defekt, når man oplever telefonen ikke vil oplade, eller at telefonen hurtigt drænes for strøm. Det kan derimod være en defekt IC på bundkortet. Nu bliver det hurtigt teknisk, men bundkortet på en telefon består af hundredevis af mikrolodninger.

Én af de lodninger som kan vise at være defekt efter noget tid, er Tristar (Hydra i nyere telefoner).

Det er en fejl på bundkortet af telefonen, der gør at telefonen enten ikke godtager opladerkabler eller hurtigt aflades selvom man ikke bruger telefonen.

Mistænker du din telefon for fejl eller har du problemer med den, så er du altid velkommen til at komme ind og få et gratis tjek af telefonen.