Powered by ZigaForm version 3.9.8.4

SAMSUNG PROBLEMER

Problemer med din Samsung: 

Samsung er en verdensomspændende elektronikgigant og dette er selvfølgelig ikke en undtagelse, når vi snakker om deres mobilproduktion. De favner bredt og rammer stort set alle kundesegmenter, når man kigger på deres smartphone-udvalg.

Ligeså vel som det gør sig gældende med de andre mobilmærker, så er de mest gængse reparationer ved en Samsung-telefon typisk skærmskift, batteriskift og udskiftning af bagglas.

Selvom disse reparationer er de mest hyppige, så betyder det ikke, at vi ikke laver andre slags reparationer på samsung-telefoner. Udover disse reparationer, så møder vi også en efterspørgsel på udskiftning af bagkamera og bagkameraglas.

Software problemer:

Eftersom Samsungs operativsystem er Android, så åbner det op for en mere ”skræddersyet” oplevelse for forbrugeren. Android er et langt mere frit operativsystem end IOS nogensinde bliver. Det betyder samtidigt også, at der er en større risiko for, at telefonen modtager udefrakommende softwarekomplikationer, når man henter apps fra udviklere, der ikke altid vil telefonen det bedste.

Disse apps/softwarefejl kan være svære at komme af med, men vores teknikkere har stor erfaring og ekspertise indenfor dette område. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du oplever systemfejl på din telefon.